Massage & Kreativ Terapi

I Kreativ Terapi & Massage ingår massage före och om så önskas även under behandlingen. Under hela behandlingen ligger du på massagebrits.

Behandling 55 min = Massage ca 15 min & Kreativ Terapi ca 40 min
Behandling 1h 20 min = Massage ca 25 min & Kreativ Terapi ca 55 min
Behandling 1h 50 min= Massage ca 25 – 40 min & Kreativ Terapi ca 1h 25 min – 1h 10 min

Kreativ terapi & Massage är en behandling som inriktar sig på psykologiska och känslomässiga problem ….


… så som stress, muskelspänningar kopplat till stress, oro, ilska, låg självkänsla, insignifikansproblem, fobier, depression, utmattning, beroenden, sömnproblem, smärta, känslomässig avstängdhet, tristess med mera, med mera…

Priset på behandlingarna är just nu låga. Det är så för att jag som behandlare håller på att hitta rätt bland flera symboltekniker. Jag utför kreativ terapi på mig med vänner med fina resultat. Nu vänder jag mig till allmänheten, initialt med låga priser.

MASSAGEFORMER DU KAN VÄLJA MELLAN

  • OLJEMASSAGE, – RYGG, AXLAR, HUVUD, ARMAR, HÄNDER, FÖTTER, BEN .
  • MASSAGETRYCK UTANPÅ KLÄDER – RYGG, AXLAR, HUVUD, ARMAR, HÄNDER, FÖTTER, BEN
  • MASSAGE MED OLJA OCH VARMA STENAR (rygg, axlar, armar, ben) – VARMA STENAR FÅR LIGGA KVAR PÅ RYGGEN OCH VÄRMA DIG UNDER SESSIONEN
  • TRYCK PÅ REFLEXOLOGIPUNKTER PÅ HÄNDER OCH FÖTTER


Bär man på mycket stress så kan Massage vara fördelaktigt att börja sessionen med. Detta för att landa mer i kroppen. Att under massagen känna in var problematiken, stressen hamnat muskulärt och emotionellt är en fördel i Kreativ Terapi. Att andas fokuserat kan vara ett hjälpmedel om tankarna tar över.

Genom Massagetryck ökar vi avslappning och må-bra- hormonerna. Du ligger sedan kvar på britsen under behandlingen. Från avslappningens stilla plats i kroppen går vi vidare in i ditt problem genom kreativitet och föreställningsförmåga.

Kreativ terapi handlar om att visuellt gå in det problem vi vill arbeta med. Vi tar fasta på känslor, upplevelser och tankar som de utvecklar sig inför vårt inre.

Att gå in i visualisering på detta sätt möjliggör för att tydligare märka olika sidor av problemet. Att stanna kvar i visualiseringen innebär att vi är med våra känslor istället för att fly dem och börja tänka på annat, surfa, prata, äta eller annat. När vi tillåter känslorna att få utrymme så tenderar vi också att öppna vi upp mer insikter och eventuella minnen. Det kan hända att vi haft en problematisk känsla ända sedan barndomen. När vi stannar kvar i känslan kan ett minne från den tiden få chans att komma upp. Ett minne kan skymta i fragmentsform och behöver inte visa sig precis i enlighet med vad som hände i verkligheten.

Kreativ Terapi innebär träning i att inte sencurera eller fastna i motstånd. Alla bilder, former, symboler, färger, scenarior vi ser inom oss är bra. Allt som uppenbarar sig är bra då det bidrar till mer insikt och medvetenhet.

För mer djuplodande information om Kreativ Terapi klicka gärna på Kreativ Terapi

Avslappning kan bidra till att vi lättare får åtkomst till inre bilder och minnen. Om vi öppnat på locket på ett jobbigt problem så kan massagens mänskliga beröring ge en postiv varm känsla och skänka lättnad.

Massagen tillåter oss att slappna av vårt analyserande sinne och ge plats åt kreativiteten att ta den form den vill.

Minnen och minnesfragment kommer ju mer vi släpper vår rationella intellekt och accepterar känslorna som det kreativa drar fram.

Massage kan ske med olja eller utanpå kläder. Du väljer.

Massage utanpå kläder innebär att massören trycker med handflator, knogar, underarmar och armbågar. Du bestämmer om du vill ha hårdare tryck eller lättare tag.

Oljemassage sker på rygg, bål, axlar, huvud, ben, fötter och händer. Strykningar direkt på huden uppskattas av många. Huden är ett viktigt sinnesorgan som via nervsignaler till hjärnan påverkar frisättming av må-bra-hormoner.

Massage med Varma Lavastenar sker främst på ryggen. När stenarna ligger kvar värmer dessa kropp och spänd vävnad. Värme gör att man lättare slappnar av.

Reflexologimassage och tryck på fötter och händer. Reflexologi sägs ha energimässig koppling till inre organ och vävnader i övriga delar i kroppen. Fot och handmassage är mycket härlig att få. Tryck och massage på händer och fötter höjer definitivt kroppens allmänna välbefinnande.

Massage är bra att få på rygg, bål, axlar, huvud, ben. I regel sätter sig känslorna ofta som muskulära spänningar i bål, rygg, axlar, huvud.

Utbildning och inspiration till behandlingar hämtas från Medicinsk Massageterapi och Thaimassage, Symbolon/Symbolterapi, Symboldrama – HC Leuner, the Completion Process – Teal Swan, Emotion Coce – Bradely Nelson, NLP – enligt Mark Beale, Traumateori/IOPT – Frans Ruppert – pågående kurs enligt Sharya Helsinghof, Psykoanalytisk drömterapi – grundare Sigmund Freud/Sigurd Näsgard- enligt Sharya Helsinghof, Drömtolkning enligt Symbolterapi, Kognitiv Psykoterapi och Psykodynamisk terapi, Reikihealing, Shamanism, Chakrahealing, en rad kurser i medialitet, spiritualism, healing

Varmt Välkomna