Andlig Vägledning – TelefonÖnskar du nå fördjupning, insikt & förståelse framåt i dina livsfrågor?

Med hjälp av andekontakt och intuitionen tonar jag in på dina frågor kring relationer, kärlek, arbete, karriär, husdjurens situation. Budskapen kommer till mig i ett flöde av känslor, bilder, ljud, symboler, kanalisering, andekontakt. Ibland använder jag tarotkort för att få till mig mer information om din situation och om vad som kan ta dig framåt.

Hur går Vägledningen till?

Jag brukar vara noga med att hörsamma dina erfarenheter, din intuition i situationen du frågar om. Vi har alla intuition, frågan är bara att sortera ut, för att hörsamma vad den säger. Samtalet är ett samarbete där vi tillsammans försöker hitta in till det i dig som också vet. Berätta om din situation så precist du kan och vad du önskar få information om. På så vis leder du in mig till bäst intoning i din process. Ju mer du berättar desto mer hjälper även samtalen att väcka processer inom dig och energirörelser framåt i ditt liv. Vi tittar på och belyser olika perspektiv och delar i din situation för att se vad som kan förändras, transformeras eller landa.

Intuitionen är även sanningens röst. Ofta innehåller våra nattdrömmar på djupare sanningar om oss själva och vår omvärld. Mod kan krävas för att våga ta in intuitionens budskap och verkligen lyssna på den. Framför allt i lägen när illusioner av falsk trygghet blockerar sikten.

Att regelbundet meditatera och öva sig i att känna in natur och omgivning utifrån hjärtat öppnar upp för intuitionens finstämda röst.

Jag ringer dig på inbokad tid på på det telefonnummer du anger. Välj mellan 15 min, 30 min eller 45 min

Varmt Välkommen