Andlig Vägledning, Samtal & DistansHealing

Upplever du obalanser, smärta, blockeringar eller andra problem? Funderar du på om healing skulle kunna hjälpa dig att må bättre?

Distanshealing

Kombinationen Andlig Vägledning/Samtal & Distanshealing

I samtalet beskriver du dina symptom, relationsfrågor eller personliga problem. Utifrån dina önskemål ger jag dig Andlig vägledning utifrån det du berättar. Samtidigt riktar jag healing till de områden som du öppnar upp kring i samtalet.

Det kan handla om smärta i kroppen, eller psykologiska reaktioner hos dig.

Jag ber om att få healing genom naturens grundande element. Jag känner energin i hjärtat och låter den gå igenom mina händer och min intention. Med tankens kraft inkluderar jag ditt energifält och riktar healingen till de platser där jag förnimmer att det saknas ljus, trygghet & fundament.

Vad går att få healing på?

Fysisk smärta & energiblockeringar

Mentala, tankebaserade blockeringar

Känslomässiga problem, oro, sorg med mera