Om Mig

Med ångest som drivkraft har jag under många år sökt efter metoder för att finna inre frid. Jag har läst på om, gått kurser och provat både alternativmedicinska metoder så väl som metoder från traditionellt etablerad psykoterapi. Både i Sverige och andra länder. Hypnosterapi, Symboldrama, Intentionsmetoden IoPT, Enneagrampsykologi, Internal Family System för att nämna några. Jag har bland annat mediterat Vipassana, mediterat med mantra, utövat Oshos meditationer och undersökt metoder för healing. Jag har sökt frid i Indien genom Amma Bhagavans Golden City och där initierats till Deeksha givare. Intresset har även lett mig vidare till ett fleratal utbildningar i olika former av massage. De sista åren har jag fördjupat mig i andningsmetoders terapeutiska verkan på nervsystemet. Allt har sammantaget gett mig ovärderliga ledtrådar och insikter.

Min strävan är att nå alla sorters människor som längtar efter större självförståelse och inre lugn.

Jag har arbetat med människor i hela mitt yrkesliv. Jag har mångårig erfarenhet från stödjande arbete med människor med psykisk ohälsa. Jag är tränad i att lyssna och skapa nyfiket förhållningsätt genom frågor. Jag är van att märka skiftningar i människors tonfall, känslolägen och i hur de håller sin kropp. Tillsammans med den jag stödjer hittar vi förutsättningar till förändring. Som massör har jag även arbetat på företag.

Jag är ansvarsförsäkrad och registrerad för F-skatt

Kvalifikationer

– Psykologexamen & examen i psykologisk behandling och psykoterapi (Steg 1) i Kognitiv Psykoterapi och Psykodynamisk metod (Psykologprogrammet, Umeå Universitet)
– Diplomerad Symbolterapeut – (genom Åke Högberg och Symbolon)
– Diplomerad Medicinsk Massageterapeut (Sveriges Utbildningscenter -Stockholm) 
– Diplomerad Thaimassör (Chiang Mai i Thailand)
– Grundutbildning i Traumaterapi enligt IoPT – Identity-Oriented Psychotrauma Therapy
– Certifierad instruktör i Biodynamic Breath & TraumaReleaseSystem
– Breath Facilitator in PranaYama techniques. Life Awareness Teacher (wwwyogalap.com)