Finn inspiration, läkning och nya vägar

Andlig Vägledning

Vad är Andlig Vägledning?

R

Andliga svar på frågor inom kärlek, relationer, arbete, ekonomi.

R

Fördjupande samtal om viktiga händelser & hur de påverkat dig.

R

Budskap med koppling och kontakt till avlidna nära och kära.

R

Mediala svar på husdjurens situation & det som tillhör ditt och deras liv tillsammans.

R

Få din intuition bekräftad genom mediala svar på det som berör ditt liv.

R

Prata igenom dina drömmar, få medial vägledning och vinn insikter om vad drömmarna visar om din utveckling framåt.

Vad ingår i Andlig/Medial Vägledning?

Telefonvägledning

Förstå din situation belyst utifrån ett andligt perspektiv. Bolla dina frågor och få svar på om kärlek, relationer, arbete, framid, personlig utveckling mer mera

Andlig Vägledning Tove

Kanaliserade budskap

Jag får in budskapen i ett lätt alternerat tillstånd där jag ser informationen som ovanför mig själv. Jag får in det i syner, symboler, ord, meningar, känslor. För att få så exakta svar så precisera din fråga så jag inte kommer in på sidospår och in på saker du inte är intresserad av. 

Medial Vägledning

Intuitiv Tarotläsning

Med tarot som verktyg kan du få mångsidiga perspektiv på dina frågor. Korten kan bekräfta händelser bakåt och hur du har landat med det som hänt. De förtydligar vilka insikter, lärdomar och drivkrafter som finns inom dig. De ger budskap kring utvecklingen och visar på förändringspotentialer. De avslöjar hur framtiden kan komma att se ut.

Vad tidigare klienter har sagt

Samtal Andig Vägledning: ”Tove är inlyssnande och har en mjuk och varm röst som gör att man känner sig trygg. Jag brukar alltid känna att Tove med respekt kan förmedla det hon läser av och hon har ett perspektiv på saker som jag resonerar med, hon vill aldrig pracka på en ett svar utan ger utrymme till att göra sin egen tolkning men hon är ändå rak och tydlig. Jag vänder mig till Tove när jag behöver klarhet i vad jag känner eller när det gäller ett val och jag har känt mig nöjd varje gång. Rekommenderar verkligen Tove!”

C.N

Healing & Samtal: ”Fick jättego hjälp med magsmärtor. Fick löst upp hård knut i magen. Duktig på att lyssna. Vänlig röst som lugnar.”

T.G

Samtal Andlig Vägledning: ”Jag kan varmt rekommendera Tove för en andlig vägledning. Hos Tove får du en lugn vägledning med någon som lyssnar in dig, svarar du på dina frågor utan att prata för mycket så tiden rinner iväg. Hon känns varm, kärleksfull och det känns att man är i trygga händer. Svaren jag fick var träffsäkra.”

I.S.